Tovar skladom

Doručenie už od 24 do 48 hodín od objednania

Veľký výber produktov

Najlepšia cena, neustále doplňované nove doplnky

Spokojnosť

Až 100% spokojnosť kupujúcich

Doprava zdarma nad 69€

Rôzne typy a druhy dopravy 

Odporúčané7

Neprehliadnite!

Rotačný čistič na čistenie komína TURBO Premium®

Rotačný čistič na čistenie komína TURBO Premium®

Prostriedky na čistenie komína

Komíny sú dôležitou súčasťou našich domovov, pretože nám poskytujú teplo a pohodlie počas chladných zimných mesiacov. Aby sme zabezpečili ich správne fungovanie a bezpečnosť, je nevyhnutné pravidelne čistiť komín. V tomto prípade vám predstavím niekoľko prostriedkov na čistenie komína, ktoré vám pomôžu udržať váš komín čistý a bezpečný.

Predstavte si, ako sa usadzuje sadza a iné nečistoty na stenách vášho komína. Tieto nečistoty môžu spôsobiť zápaly a uvoľňovať škodlivé plyny do vášho domova. Preto je dôležité používať kvalitné prostriedky na čistenie komína, ktoré vám pomôžu odstrániť tieto nečistoty a udržať váš komín v optimálnom stave.

Jedným z najpopulárnejších prostriedkov na čistenie komína sú špeciálne kefy na čistenie komínov. Tieto kefy sú navrhnuté tak, aby sa ľahko dostali do vnútra komína a efektívne odstránili sadzu a iné nečistoty. Kefy sú dostupné v rôznych veľkostiach a tvaroch, takže si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu komínu.

Okrem kefí na čistenie komínov by ste mali zvážiť aj použitie chemických čistiacich prostriedkov. Tieto prostriedky sú navrhnuté tak, aby rozpustili a odstránili sadzu a iné nečistoty, ktoré sa hromadia na stenách komína. Chemické čistiace prostriedky sú dostupné vo forme práškovtekutín alebo gélov, takže si môžete vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

Naši partneri

Poradca

Prečo potrebujeme komínovú kefu TURBO Premium ?

Prečo potrebujeme komínovú kefu TURBO Premium ?

Viete, aký je kľúč k bezpečnému a účinnému fungovaniu vášho komína? Správne čistenie! A na to potrebujete spoľahlivú komínovú kefu. V tomto článku sa dozviete, prečo je táto nástroj nevyhnutným pomocníkom každého majiteľa krbu či pece.

Správne vyčistený komín zaručuje bezpečnosť a efektivitu

Čistenie komína pravidelne odstraňuje sadzu a decht, ktorý môže spôsobiť požiar komína. Zároveň sa zbavujete aj ďalších nečistôt, ktoré by mohli narušiť správny ťah a tým ohroziť optimálnu prevádzku vášho krbu alebo pece.

Súhlasím so spracovaním osobných údajov.